بسیاری از صنایع با پیوند فوم به عنوان بخشی از فرآیندهای ساخت و ساز سر و کار دارند فوم باندینگ به ایجاد پیوند بین چندین فوم یا فوم و مواد دیگر اشاره دارد.
این امر با استفاده از چسبهای فوم چسب دار باندینگ یا چسبهایی که باعث ایجاد چسب کف به فوم یا فوم به مواد دیگر مانند فلزات، پلاستیک، چوب و پارچه میشوند، محقق میشود.
صنایعی که در آن چسبهای فوم باندینگ استفاده میشود، بهعنوان مثال، اثاثه یا لوازم داخلی در ساخت مبلمان، تولید تشک و بالش و همچنین نشیمنگاه در تولید خودرو را شامل میشود.
در این مقاله نگاهی دقیقتر به انواع مختلف چسب فوم و همچنین کاربردهای پردازش فوم خواهیم داشت.
هر کاربرد فرآوری فوم منحصر به فرد است و نیاز به چسب مخصوص باندینگ فوم دارد انتخاب نوع چسبی که برای فوم استفاده شود باید بر اساس نیاز محصول، روش کاربرد و فرآیند کلی باشد.
هنگامی که ترکیب مناسبی از این عوامل پیدا شود، چسب فوم می تواند کارایی را به طرز چشمگیری بهبود بخشد چسب های فوم برای تولید دسته ای، واحدی و انبوه مناسب هستند.
در اینجا انواع چسب های فوم باندینگ بر اساس شیمی های مختلف که آنها را قادر می سازد معرفی می شوند.
توضیحات: چسب های مبتنی بر آب فاقد حلال هستند و زمانی که آب تبخیر می شود، خشک می شوند فرآیند پخت همچنین میتواند منجر به تنظیم فوری شود و برنامه را سریعتر و فرآیند کلی را قابل کنترل کند.
چسب فوم بر پایه آب سریع به ویژه برای صنعت تشک مفید است زیرا ایمن و کاربر پسند است و همچنین باعث افزایش راندمان تولید می شود.
کاربرد: سیستم های مبتنی بر آب از نظر روش های کاربردی همه کاره هستند: رایج ترین روش پاشش است، اما روش های دیگر مانند دانه ها و روکش رول در کاربردهای اتصال فوم امکان پذیر است چسب فوم بر پایه آب به عنوان چسب فوم به فوم نیز موثر است.